Wij gebruiken cookies (lees meer) om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbetere uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   

Vraag een offerte aan of maak een afspraak

 

reCAPTCHA is required.

Lees hier onze privacyverklaring met informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Contact

Koningslaan 4
1075 AC Amsterdam
020 – 573 63 11mail@lubbers.nl

Patricia Poorter

Notarisklerk vastgoed
"Dat ik de vrijheid heb om het mijn cliënten helemaal naar de zin te maken, vind ik geweldig. Met aktes die staan als een huis. Nu en tot ver in de toekomst."


Specialismen

Particulier vastgoed, waaronder (executie) veilingen, ouder-kind transacties, appartementsrechten, erfpacht transacties, verdelingen na echtscheiding.

Sinds 1998 werkt Patricia bij Lubbers & Dijk op de sectie Vastgoed. Daarvoor werkte zij negen jaar in het notariaat bij kantoor Stibbe.

Opleiding
  • Notarisklerk, in 1995 afgerond
  • HEAO Haarlem (richting economisch-juridisch), in 1989 afgestudeerd

 

Coronavirus
 
Lubbers & Dijk notarissen houdt zich aan de adviezen van de Rijksoverheid. Een deel van de medewerkers werkt daarom zo veel mogelijk vanuit huis waardoor wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn.
Binnen de muren van ons kantoor hebben wij, voor uw en onze gezondheid, voorzorgsmaatregelen getroffen.

 

 

Coronavirus

 
Lubbers & Dijk notarissen adhere to the advice of the National Government. Some of the employees therefore work as much as possible from home, which means we are less accessible by phone.
Within the walls of our office we have taken precautions for your and our health.