Wij gebruiken cookies (lees meer) om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbetere uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   

Vraag een offerte aan of maak een afspraak

 

reCAPTCHA is required.

Lees hier onze privacyverklaring met informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Contact

Koningslaan 4
1075 AC Amsterdam
020 – 573 63 11mail@lubbers.nl

Lubbers & Dijk meest veilende notariskantoor van Amsterdam en omstreken

07 maart 2019

 

Goed nieuws! Uit recente berichtgeving van hét veilinghuis voor onroerende zaken; ‘De Eerste Amsterdamse’, blijkt dat Lubbers & Dijk Notarissen in 2018 het meest veilende notariskantoor van Amsterdam en omstreken was met maar liefst 36 objecten.

 

In hetzelfde bericht van De Eerste Amsterdamse lezen we dat er in 2018 in totaal 238 objecten zijn aangemeld en gepubliceerd. Hiervan zijn 82 objecten als vrijwillige veiling aangemeld en 155 objecten als executoriale veiling.

 

‘Ook al gaat het om een onofficiële titel, wij dragen hem met trots, aldus Peter de Meijer (partner / notaris Vastgoed bij Lubbers & Dijk Notarissen. Wij zien het als een bekroning op ons werk. De integrale visie, het specialistisch advies en de persoonlijke aandacht van onze vastgoedspecialisten hebben hun vruchten afgeworpen. Dit is een goede drijfveer om ook in het komende jaar onze betrokkenheid en expertise op dit gebied te laten gelden.’