Wij gebruiken cookies (lees meer) om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbetere uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   

Vraag een offerte aan of maak een afspraak

 

reCAPTCHA is required.

Lees hier onze privacyverklaring met informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Contact

Koningslaan 4
1075 AC Amsterdam
020 – 573 63 11mail@lubbers.nl

Belangrijke aankoopbeslissingen

Als u een huis of een bedrijfspand koopt, kunt u niet om de notaris heen. En als u toch bij ons binnenstapt, ontdekt u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Zo bieden we ondersteuning bij:

  • Levering & hypotheek, van koopcontract tot levering; zodat u met een gerust hart de sleutels van uw huis in ontvangst kunt nemen.
  • Bouwprojecten in elk formaat; wij zijn goed in het opzetten van bouwprojecten voor particulieren, corporaties en commerciële opdrachtgevers.
  • Erfpacht; van uitgifte in en wijziging van erfpacht tot splitsing of samenvoeging van rechten.
  • Advies aan particulier, belegger, woningcorporatie, gemeente; onder andere bij overdrachten, verkopen, veilingen of publiekrechtelijke aspecten van vastgoed.

 

Kortom, Lubbers & Dijk heeft particulieren en ondernemers veel te bieden. Een integrale visie, specialistisch advies en veel persoonlijke aandacht.

 

Betrokken. Hoogwaardig. Precies.
Lubbers & Dijk.

 

Onze notarissen vastgoed

Pierre Le Cat

Partner / Notaris
"Laatst was er een cliënt die zich nog herinnerde hoe mijn werkkamer eruitzag bij mijn voorganger. Dat vind ik bijzonder. Cliënten vertrouwen erop dat ik het net zo goed doe als de vorige notaris. Een groot compliment."
meer over Pierre

Guido Tjadens

Partner / Notaris
"Op belangrijke momenten voor iedere cliënt een betrokken gids zijn. Daar ligt mijn ambitie."
meer over Guido

 

Coronavirus
 
Lubbers & Dijk notarissen houdt zich aan de adviezen van de Rijksoverheid. Een deel van de medewerkers werkt daarom zo veel mogelijk vanuit huis waardoor wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn.
Binnen de muren van ons kantoor hebben wij, voor uw en onze gezondheid, voorzorgsmaatregelen getroffen.

 

 

Coronavirus

 
Lubbers & Dijk notarissen adhere to the advice of the National Government. Some of the employees therefore work as much as possible from home, which means we are less accessible by phone.
Within the walls of our office we have taken precautions for your and our health.