Wij gebruiken cookies (lees meer) om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbetere uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   

Vraag een offerte aan of maak een afspraak

 

reCAPTCHA is required.

Lees hier onze privacyverklaring met informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Contact

Koningslaan 4
1075 AC Amsterdam
020 – 573 63 11mail@lubbers.nl

Anna Barkey-Hulshof

Notarisklerk vastgoed


Specialismen

Erfpacht waaronder canonherziening einde tijdvak en overstap naar eeuwigdurende erfpacht.

In 2006 is Anna als secretaresse in dienst getreden bij Lubbers & Dijk notarissen. Na het afronden van de opleiding tot notarisklerk in 2012 was zij tot augustus 2017 als notarisklerk aan de sectie Vastgoed verbonden. Anna maakte vervolgens een overstap naar de Gemeente Amsterdam waar zij de functie van erfpachtbeheerder bekleedde. Sinds oktober 2019 is Anna terug op ons kantoor en werkt zij als notarisklerk op de sectie Vastgoed. Zij houdt zich met name bezig met erfpacht in brede zin (waaronder de overstap naar eeuwigdurende erfpacht).

 

Coronavirus
 
Lubbers & Dijk notarissen houdt zich aan de adviezen van de Rijksoverheid. Een deel van de medewerkers werkt daarom zo veel mogelijk vanuit huis waardoor wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn.
Binnen de muren van ons kantoor hebben wij, voor uw en onze gezondheid, voorzorgsmaatregelen getroffen.

 

 

Coronavirus

 
Lubbers & Dijk notarissen adhere to the advice of the National Government. Some of the employees therefore work as much as possible from home, which means we are less accessible by phone.
Within the walls of our office we have taken precautions for your and our health.