Wij gebruiken cookies (lees meer) om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbetere uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   

Vraag een offerte aan of maak een afspraak

 

reCAPTCHA is required.

Lees hier onze privacyverklaring met informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Contact

Koningslaan 4
1075 AC Amsterdam
020 – 573 63 11mail@lubbers.nl

Chrisla Castricum

Notarisklerk vastgoed
"Samen nadenken met mijn cliënt en de gemeente over een goede constructie die werkt voor iedereen. Dat is helemaal mijn ding."


Specialismen

Adviseren over nieuwbouwprojecten, erfdienstbaarheden, opstalrechten, mandeligheden, appartementensplitsingen, wijziging splitsingen en verdelingen. Het opstellen van koop- en aannemingsovereenkomsten, leveringsakten, erfpachtakten.

Chrisla Castricum werkt sinds 1994 in het notariaat. Eerst bij notariskantoor Mr. R.H.C. Winter in Heiloo en vanaf 2002 bij Lubbers & Dijk notarissen. Na haar opleiding tot notarisklerk, heeft zij zich gespecialiseerd in het vastgoed van de Amsterdamse onroerend goed praktijk.

Opleiding

SOMN opleiding tot notarisklerk

 

Coronavirus
 
Lubbers & Dijk notarissen houdt zich aan de adviezen van de Rijksoverheid. Een deel van de medewerkers werkt daarom zo veel mogelijk vanuit huis waardoor wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn.
Binnen de muren van ons kantoor hebben wij, voor uw en onze gezondheid, voorzorgsmaatregelen getroffen.

 

 

Coronavirus

 
Lubbers & Dijk notarissen adhere to the advice of the National Government. Some of the employees therefore work as much as possible from home, which means we are less accessible by phone.
Within the walls of our office we have taken precautions for your and our health.