Wij gebruiken cookies (lees meer) om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbetere uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   

Vraag een offerte aan of maak een afspraak

 

reCAPTCHA is required.

Lees hier onze privacyverklaring met informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Contact

Koningslaan 4
1075 AC Amsterdam
020 – 573 63 11mail@lubbers.nl

Marloes Koster

Toegevoegd notaris ondernemingsrecht
"Zakelijke klanten begeleiden door een juridisch labyrint, dat is echt mijn vak. Wat dat betreft is geen klus mij te groot of te klein."


Specialismen

Oprichting rechtspersonen, juridische fusies en splitsingen, aandelenoverdrachten, advisering.

Vijftien jaar nadat Marloes in dienst trad bij Lubbers & Dijk notarissen, is zij beëdigd tot toegevoegd notaris. Die functie bestaat sinds 1 januari 2013. Als toegevoegd notaris mag Marloes zelf notariële akten ondertekenen en alle andere notariële ambtshandelingen verrichten.

 

Marloes is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. In juni 2015 heeft zij de specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie afgerond. Zij is lid van de VOC, de Vereniging van Notarieel Ondernemingsrecht Specialisten.

Opleiding
  • Grotius Academie Vennootschaps- en Ondernemingsrecht
  • 2000 Vrije Universiteit

 

Coronavirus
 
Lubbers & Dijk notarissen houdt zich aan de adviezen van de Rijksoverheid. Een deel van de medewerkers werkt daarom zo veel mogelijk vanuit huis waardoor wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn.
Binnen de muren van ons kantoor hebben wij, voor uw en onze gezondheid, voorzorgsmaatregelen getroffen.

 

 

Coronavirus

 
Lubbers & Dijk notarissen adhere to the advice of the National Government. Some of the employees therefore work as much as possible from home, which means we are less accessible by phone.
Within the walls of our office we have taken precautions for your and our health.